Ängby Summercamp 2018


Uge 31, d. 28. juli – 5. August 2018

ØBTUs Spilleudvalg byder dig velkommen til denne 8-9 dages lejrtur til Ängby BTK i Stockholm, Sverige, foreløbigt med deltagere fra Skandinavien, Rumænien, Rusland, Frankrig, Tyskland, Irland og England.

Turen er beregnet for ungdomsspillere, og er speciel på den måde, at det er en guidet tur, hvor ØBTU stiller ledere til rådighed på turen, men ikke står for selve lejrens indhold. Forældre er velkomne til at tage med. Stockholm er absolut et besøg værd.

Lejren består af 2 træningspas om dagen afviklet i skiftehold. Spillerne deles i grupper efter niveau og træningen foregår med høj kvalitet. Alle spillere evalueres ved lejrslutningen af deres træner.
Udover bordtennis indeholder træningen også løb og fysisk træning. Der afholdes også aftenaktiviteter, hvor én af dem plejer at foregå i udendørs svømmehal. Der er endvidere mulighed for at bade på en strand i nærheden så husk badetøj.

Turen afsluttes i weekenden med et stort stævne. Nogle vælger at rejse hjem allerede lørdag og andre tager begge stævnedage med i købet. Det er vigtigt at give besked på forhånd om man ønsker at rejse hjem lørdag eller søndag.

Morgenmad og frokost er med i pakken og ligeledes aftensmad fra søndag til og med torsdag. Resten af tiden står vi selv for aftensmad. Der er mange gode steder at spise deroppe og nogle dage laver vi måske selv mad i lejren.

Der er både mulighed for at rejse med tog og bil. Det koordinerer vi efterhånden som tilmeldingerne kommer. Flypriserne er steget så fly er ikke medtaget som en mulighed i år.
Hvis nogen alligevel ønsker det, så lader det sig selvfølgelig gøre, og vi kan arrangere transport til og fra lufthavn.

Træning
Lejren er en bred lejr med adgang for alle fra let-øvet til elitespillere. Spillerne bliver delt i 6-8 hold efter niveau. For at få reelt udbytte af lejren skal du være i stand til at køre øvelser.

Når du deltager på en ØBTU tur, forventer vi naturligvis, at du er interesseret i at lære, lytte og kæmpe.

Turen starter: Lørdag formiddag d. 28. juli   Turen slutter: Lørdag aften d. 4. august eller søndag formiddag d. 5. august.

Ledere:
Peter Stilling og Lars Eckeroth m.fl. afhængig af deltagerantal.

Medbring:
Alm. bordtennisudstyr, drikkedunk, tandbørste, håndklæde, badetøj, luftmadras/ligge underlag, sovepose og lommepenge. Husk også lidt fritidstøj til når vi spiser ude om aftenen.

Betaling:
Lejren koster kr.: 4.200,00 for spillere og kr.: 2.500,00 for andre.
Beløbet dækker alt undtagen frokost og aftensmad i stævneweekend.
Afsluttende stævne koster ca kr: 110,00 pr række man vil spille.

Beløbet skal indbetales til ØBTU, Postboks 207, 4800 Nykøbing F. på giro 408-6007 eller bank, reg.nr. 2650, kontonr. 6750120995, senest
mandag den 4. juni 2018.

Tilmelding:
Seneste tilmelding er mandag 28. maj 2018 til undertegnede på mail: np.stilling@gmail.com eller til ØBTU’s sekretariat på oebtu@oebtu.dk.

Der er lejr T-shirt med i prisen så det er vigtigt også at angive en af følgende størrelser på tilmeldingen: 140cl, 160cl. xs, s, m, l, xl, xxl

Spørgsmål til turen rettes til undertegnede på tlf. 20 12 73 79 eller email: np.stilling@gmail.com.

Med håb om en rigtig god tur.

Peter Stilling
ØBTU´s Spilleudvalg