Indstilling af kanditater til ØBTU’s guld- og sølvnål


Guld og sølv…..

 Ja, det er jo netop, hvad vore spillere kæmper om ved vore mesterskaber, men man skal ikke glemme, at der til gode spillere også hører gode ledere, og derfor henvender vi os til Jer.

På vort årlige repræsentantskabsmøde er et af de lidt mere glædelige indslag altid, når vi har lejlighed til at hædre nogle af vore ihærdige ledere for en stor og uundværlig indsats for bordtennissporten i ØBTU’s område. Vi har heldigvis en stor skare af disse ledere, men for at finde de rigtige personer til denne hæder, behøver vi klubbernes hjælp.

I mange klubber går der ledere rundt, som gør en kæmpeindsats, men som ikke hører til de personer, der ofte viser sig ved unionens arrangementer, og som det derfor er svært for os at få øje på. Det kan f.eks. være en kasserer, der simpelthen har tjent klubben i en årrække, en postmodtager, der er uundværlig for at få klubbens papirgang til at fungere optimalt, osv.

Derfor beder vi klubberne om – hvis man mener, at man har en sådan person, der fortjener en hæder – at indstille vedkommende til dette.

Vi uddeler følgende hædersbevisninger:

  • ØBTU’s guldnål
  • ØBTU’s sølvnål
  • ØBTU’s 2 lederpokaler

Klubbernes indstillinger kan sendes når som helst, men ønsker man at indstille en person til en hæder på dette års repræsentantskabsmøde, skal I sende indstillingen til ØBTU’s sekretariat SENEST 25. APRIL 2018.

Vi håber at høre fra Jer.

Med venlig hilsen

ØBTU’s bestyrelse

Stiga er sponsor for ØstDanmarks Bordtennis union