Kampprogrammet for holdturneringen (senior) er nu offentliggjort


Onsdag eftermiddag nåede det sidste hold at komme med i holdturneringen. Samme dag blev alle de tilmeldte hold fordelt i kredse efter geografi og styrke. Og i dag fredag er så kampprogrammet blevet offentliggjort. Det kan næsten ikke gøres hurtigere!

Her på hjemmesiden kan du finde stillinger, resultater, kampdatoer og toplister fra holdturneringen ved at klikke på “Holdturnering – Tabeller” i toppen af hjemmesiden. Er du inde på Bordtennisportalen, så finder du turneringen i menuen “Holdturnering” ved at vælge Østdanmarks Bordtennis Union

Hvis du vil se resultaterne dag for dag, så skal du klikke på “Holdturnering – Aktuelle kampe”. Her vises resultaterne af de spillede holdkampe den pågældende dag.

Der er rigtig mange, der gerne vil kunne se resultaterne med det samme. Derfor skal resultaterne fra alle hjemmekampe fortsat tastes ind samme dag/aften, kampene spilles.

Hvis du printer kampprogrammerne ud, så vær opmærksom på, at datoer/klokkeslæt altid er de aktuelle på hjemmesiden. På papiret er informationerne kun aktuelle indtil den første ændring er sket.

Held og lykke med kampene for de 231 hold i denne sæson.

Turneringsudvalget