Program for kvalifikationskampe 2019


Som følge af interne kval.kampe i den netop afsluttede Danmarksturnering er vi blevet nødt til at udsætte de planlagte kvalifikationskampe den 23. og 25. april, idet nogle af holdene i østserien er afhængige af, hvordan deres hold i DT klarer sig i DT´s afsluttende kval.kampe.

I kreds 1 er Kildeskoven og Helsingør begge oprykningsberettigede, og skal derfor med sikkerhed spille med i ØBTU´s kvalifikationskampe til 3.division.

I kreds 2 kan følgende klubber komme med i kvalifikationskampene til 3. division: Roskilde, Skensved, Greve og Sørbymagle.

Nedenfor kan du se programmet for alle kvalifikationskampene mellem rækkerne. I år spilles kval.kampe til 3. division, kval.kampe mellem østserien og serie 1, kval.kampe om forbliven i serie 1, og kval.kampe om oprykning til serie 1.
Kampene afvikles som nævnt i turneringsreglementets § 35, og førstnævnte klub har hjemmebane, og skal stå først på holdskemaet. Det er dog tilladt klubberne, dersom de er enige, at afvikle kampene før den angivne dato. Hvis kampene ikke spilles på nedenstående dato, skal man orientere sekretariatet pr. telefon eller e-mail om ny dato.

Husk at indtaste kampene til Bordtennisportalen samme dag som kampen spilles.

Husk endvidere, at der spilles, til et af holdene har vundet 8 kampe. I tilfælde af uafgjort findes vinderen ved at tælle sæt resp. bolde.

Download programmet i pdf-format
kvalkampe