Pigetræning i Idrættens Hus


oebtus-pigetraening

ØBTU har gang i et rigtig spændende projekt med fællestræning for piger. Træningen foregår i de fantastiske faciliteter i Idrættens Hus i Brøndby hver mandag fra kl. 17.30-19.30. 

Vores intention er at få skabt et stærkt og bredt pigemiljø. Dette gælder både spillemæssigt, men også socialt. Det er vigtigt, at pigerne har det sjovt, når de træner, men samtidig skal de være klar på, at det er 100 % seriøst, når der sættes øvelser i gang. Målet er, at pigerne går glade hjem efter en intensiv og sjov træning i fællesskab med de andre piger og har fået input, som de kan arbejde videre med hjemme i klubben.

Der afholdes fx både jule- og sommerafslutning, og med initiativ fra forældrene arrangeres der fællesspisning, hvor både spillere, forældre og trænere lærer hinanden bedre at kende.

Pigerne har deres egen Facebook-gruppe: ØBTU’s Pigetræning.

rikke-og-mie-traenere-for-oebtus-pigerI sæsonen 2016/2017 er trænerne Rikke Mehlby Linnét Salomonsen og Mie Binnerup Jacobsen. Da der er to trænerne til rådighed i truppen, er det planen, at der kan dannes to træningsgrupper, hvor der vil være lidt forskel i niveau. Deltagerniveau er foreløbig uden begrænsning, men i tilfælde af fuldt hold kan det blive aktuelt med begrænsninger til de bedste.

Lige nu deltager 8-9 spillere, og dagligt er der plads til 16, men truppen kan udvides til maks. 20.
Tilmeldingen foregår efter først-til- mølle-princippet og skal ske til Allan Petersen på ØBTU's sekretariat.

Hold jer ikke tilbage, hvis I mener, at I har en eller flere spillere, der vil være glad for at få denne chance.

Ring gerne til Peter Stilling på 20 12 73 79 eller skriv på npstilling@gmail.com for nærmere info.