Roskilde vandt DM-guldet hos herrerne


24. maj kl. 22.10
Efter en af de mest intense finaleserier i nyere tid, kunne Roskilde Bordtennis BTK61 fredag aften iføre sig guldhattene og lade sig hylde som danske mestre – endnu en gang.

Det skete efter en 5-2 sejr over Næstved i den tredje og afgørende kamp mod Næstved. Endnu en gang var det Michael Maze, der blev matchvinder ved at besejre Alexander Franzén, på trods af, at Michael flere gange så ud til at være plaget af smerter i sit knæ.

ØBTU ønsker tillykke til Roskilde med guldet, og også til Næstved-herrerne, der har stor ære af en flot og meget seværdig DM finaleserie.

TV2-Øst var forbi i Bauhaus, hvor de lavede en live-reportage mens kampen var i gang. Se reportagen her.

Foto: Skærmdump fra TV2-Øst


24. maj kl. 8.00

Roskilde og Næstved giver kamp til stregen, og skal ud i tredje finaleopgør fredag aften

De 2 første finaleopgør mellem Roskilde BTK61 og Næstved Bordtennis har budt på forrygende bordtennis og masser af spænding og underholdning til publikum.

Tirsdag var det Næstved Bordtennis der trak det længste strå med en 5-3 sejr i det første opgør. Torsdag var det så Roskildes tur til at udligne finaleserien ved at vinde den anden finale med 5-4 efter golden set, hvor Michael Maze som aftenens store spiller vandt det ene afgørende sæt over Næstveds Alexander Franzén.

Udligningen betyder, at der er opstået endnu en chance for at opleve de 2 stærke bordtennismandskaber i en sidste og afgørende duel om herrernes DM-titel. Det foregår fredag aften kl. 19 i Bauhaus Arena.

ØBTU ønsker klubberne og publikum en rigtig god kamp.