Gode idéer på bordet i stævnetruppen


Stævnetruppen var  onsdag eftermiddag og aften samlet  i DBTU’s mødelokaler for at gennemgå vores 4 årlige mesterskaber:

  • 2-mands mesterskaber
  • ØM ungdom
  • ØM senior og
  • ØM veteran.

Peter Tranto og undertegnede, havde udfordret stævnetruppen til at tale med forskellige spillere, ledere, forældre og selv se kritisk på, hvordan vi idag arrangerer og skaber ØBTU’s mesterskaber – hvor kan vi blive bedre og hvad skal der til.

Herfra blev notater samlet og vi var alle klar til en god debat, med mange meninger.

Flere rigtige gode diskussioner, idéer og muligheder kom på bordet – og det er sgu fantastisk at sidde som Formand for ØBTU’s Turneringsudvalg og have så mange mennesker omkring sig, som har så stor passion og entusiasme – udelukkende for at være med til at skabe de fedeste rammer muligt for de spillere som stiller op til ØBTU’s mesterskaber.

Vi har lyttet til hvad vi er blevet fortalt. Noget kan lade sig gøre, andet kan ikke, og noget bliver helt nyt i fremtiden og andet skal måske prøves – vi lytter forresten stadig ?.

MEN:
Vi kan dog ikke gøre det alene – så kære spillere, klubledere, trænere – støt op, deltag til stævnerne, tag holdkammeraten og jeres ungdomsspillere med.
Jo flere vi er, jo sjovere for alle og jo nemmere er det at skabe et fedt stævne.

Vi skal være flere i fremtiden – og her skal vi bruge din hjælp!

En stor tak til Stævnetruppen som består i øvrigt af:
Peter Tranto, Bo Palmblad, Torsten Olav Sejr Hansen, Mai Lena MacLeod Jensen, Betina Bechersdahl, Kent De Renouard, Carsten Mollerup, Finn Jensen og Allan Pedersen.

Jeg glæder mig allerede til stævnerne i 2020.

Bo Palmblad
Formand TU/ØBTU