Nyhedsbrev, december 2015


NYHEDSBREV FRA ØBTU NR. 5
SÆSON 2015/2016

Her hvor året går på hæld, ønsker vi fra sekretariatet alle klubberne med deres ledere og spillere en glædelig jul og et godt nytår med tak for godt samarbejde i 2015. Vi håber naturligvis, at det gode samarbejde må fortsætte i det kommende år.

Indhold
Med denne udsendelse følger nedenstående skrivelser og informationer fra ØBTU:
1. Indbydelse til senior-ØM i Farum
2. Oversigt over afvikling af kreds- og kval.kampe

Afvikling af 2. turneringshalvdel
Turneringsudvalget har bedt os meddele, at sidste frist for afvikling af kampe i de enkelte kredse er søndag den 13. marts (for kredse med 7 eller 8 hold) og søndag den 20 marts (for kredse med 9 eller 10 hold).
Vedlagt er en skrivelse omkring afviklingen af kreds- og kvalifikationskampe. Vi skal bede klubberne om at informere Jeres spillere om dette. Program udsendes så hurtigt som muligt efter kredsenes afslutning.

I lighed med sidste år accepterer vi ikke, at hold, der ikke mener at kunne nå noget, melder afbud og lader modstanderen vinde uden kamp. Ofte kommer disse afbud, når der er lang kørselsafstand. Vi betragter disse afbud som usportslige, og vil straffe dette med dobbelt bøde – eller med en bøde, der mindst udgør det, det ville have kostet i transport til den kamp, man meldte afbud til.

Indtastning af kampe i samlinger
Turneringsudvalget har bedt os endnu en gang om at præcisere overfor klubberne omkring indtastning af kampresultater fra kampe, der afvikles i samlinger (serie 5, veteran, ungdom):

Det er arrangørens pligt at indtaste resultaterne fra ALLE samlingens kampe, også selv om man ikke er deltager i kampen. Vi oplever, at nogle klubber giver holdskemaerne med hjem til den klub, der står først i kampen, og det må ikke finde sted. Systemet er indrettet således, at arrangøren altid kan indtaste alle samlingens holdkampe

I må meget gerne informere alle Jeres holdledere om dette.

Med venlig hilsen ØBTU’s sekretariat

Hent nyhedsbrevet som pdf